HAU HAUnetwork HAU netværksforening for designstudierne SDU Trapholt Kolding Design Humøret i dansk design

HAUbar #15 HAU x Trapholt - Humøret i dansk design


Kom med HAU på Trapholt til en omgang Design + netværk

Vi kender alle Kay Bojesens fine træfigurer – og mon ikke, at en enkelt eller to af os har minimum én figur stående hjemme på hylden?

Nu har du muligheden for, at komme med på TRAPHOLT og opleve udstillingen ’Humøret i dansk design’ - den største og mest omfattende udstilling nogensinde om et af Danmarks største designnavne - Kay Bojesen.

Udstillingen Kay Bojesen – Humøret i dansk design inviterer ind i det spændende univers bag den innovative håndværker, der havde legen i fokus. Kay Bojesens træfigurer er blevet et pejlemærke for dansk design og kultur. Vi genkender alle særligt aben med de lange, leddeløse arme og den lyse plet på maven, som forbindes med den runde og imødekommende mand med det gode humør og det barnlige sind. Den 13. september åbner Trapholt en unik udstilling, der udforsker den mangesidede kunsthåndværkers liv og virke og præsenterer alle designikonerne, sølvhåndværket og samtidigt indeholder mange legende elementer.

HAU vil blive vist rundt af samlingsinspektør Sara Staunsager, der selv har læst på SDU.
 

Er du ny studerende, så husk at vi tilbyder dig gratis medlemskab i september og oktober. Meld dig ind her: http://www.haunetwork.dk/bliv-medlem-af-hau

Du kan læse mere om udstillingen her: http://www.trapholt.dk/museum/13-kommende-udstillinger/92-kay-bojesen/

PRAKTISK

Vi begynder med fælles kaffe, kage og netværk i cafeen. Dette er inkluderet i prisen. Derefter er der rundvisning og snak om udstillingen.

Vær opmærksom på, at købte billetter som udgangspunkt ikke refunderes. I tilfælde af aflysning eller ændring af dato er det muligt at få billetten refunderet.

10. oktober 2018 kl. 15.30 - 18.00

STED: Trapholt, Æblehaven 23, 6000 Kolding.

PRIS: 40 kr. + gebyr

BILLET: Købes her

 

 

 

Se mere om eventet på FB:

HAU Netværksforeningen for designstudierne FB Trapholt Humøret i dansk design