HAU HAUnetwork HAU netværksforening for Designstudierne SDU Kolding Knowhau InDesign Adobe kursus gratis

KNOWHAU #41 HAU x InDesign


HAU tilbyder gratis kursus i InDesign for nybegyndere

Adobe-kurserne er evigt efterspurgte. Vi i HAU vil igen i år tilbyde gratis kurser til vores medlemmer. InDesign kurset er kursus nummer 2, i en serie på 3 Adobekurser (Photoshop, InDesign og Illustrator). Igen i år har HAU derfor i samarbejde med Nikolai Franzen lavet et InDesign-kursus, som er på begynderniveau til de helt uprøvede i InDesign. 

Adobe InDesign er det mest udbredte program til samling af tekster, illustrationer, billeder og andre grafiske virkemidler. Programmet bruges til fremstilling af tryksager, interaktive publikationer og kan også bruges til at skabe et visuelt flot opsætning af jeres opgaver.

Kurset er et grundkursus, som giver dig kendskab til og erfaringer med de grundlæggende funktioner i InDesign. Det giver dig enintroduktion og viden så du kan arbejde videre med grafisk design og udforme professionelle tryksager. Kurset henvender sig til de helt uprøvede i InDesign og er bygget op på et helt elementært niveau, hvor du lærer at komme i gang helt fra bunden. 

PRAKTISK

Inden kursusstart bedes du venligst have anskaffet dig programmet til din pc eller mac, da hjælp til dette vil tage for meget af underviserens og kursets tid. Der skulle kunne anskaffes en gratis prøveversion på Adobe (find evt. prøveversion på adobe.com.)

Vi anbefaler at man har spist tidlig aftensmad inden kursets begyndelse eller at man medbringer en madpakke. Der serveres snacks undervejs, og der vil selvfølgelig også være pauser.

Information angående hvilket lokale kurset afholdes i følger.

Vi gør opmærksom på, at der kun er 30 pladser på dette kursus. Skulle du blive forhindret i at deltage, skal aflysning finde sted 24 timer før kursusstart, så pladsen kan nå at gå til anden side. Sker dette ikke vil du blive opkrævet et no-show fee på 100 DKK.

TID:  AFHOLDT d.14. november kl. 17.30-20.30

STED: SDU Kolding, Universitetsparken 1, 6000 Kolding

PRIS: Gratis for medlemmer. 

 

 

 

Se meget mere på facebook:

HAU HAUnetwork Netværksforening for designstudierne SDU Kolding