HAU HAUnetwork HAU netværksforening for Designstudierne SDU Kolding Company case designership local engagement design square gallery

HAUBAR #X HAU x Company case


OBS. Dato for arrangementet rykkes. Ny dato følger snarest!

Hvad kræver en total oplevelse?

Nu har du muligheden for, at sætte din faglighed i spil og sætte dit præg på fremtidens butiks – og gallerioplevelse, når DESIGNERSHIP inviterer HAU til at deltage i et LOCAL ENGAGEMENT panel, hvor der er brug for dine kompetencer og viden som medskaber i videreudviklingen af deres nye DESIGN SQUARE GALLERY koncept. 

Samtidigt med at der serveres lette smagsoplevelser får vi et sneak peak af deres ombygning af en af Koldings mest historiske lokaler inden døren åbnes midt i november. Herefter får vi spørgsmålet: hvad kræver en total oplevelse? Bring your A-game og din skarpeste viden om storytelling, oplevelsesdesign, semiotik, strategisk kommunikation, sociale medier og alt det andet spændende som vi til dagligt arbejder med og studerer. 


Om DESIGNERSHIP

DESIGNERSHIP slog sine rødder på Designskolden Kolding. De sidste 10 år har de arbejdet med designudvikling, produktion og indretning i samarbejdet med forskellige designere, kunstnere, indretningsarkitekter samt med andre brands. 

I deres nye koncept DESIGN SQUARE GALLERY ønsker de, ud over at præsentere deres egen collection samt en unik møbelvariation, også at præsentere forskellige kurrateret udstillinger af skulpturer og design ligesom de løbende vil give designstuderende muligheden for at udstille projekter og andre værker. Herudover vil de i fremtiden også være værter for forskellige events med fokus på storytelling, oplevelse, kvalitet, håndværk og bæredygtighed. 

PRAKTISK

Læs mere om DESIGNSHIP  på designership.dk

TID: Ny dato følger snarest

STED: Adelgade 8,, 6000 Kolding

PRIS: Gratis 

BILLET: 

 

 

Læs mere på facebook:

HAU HAUnetwork Netværksforening for designstudierne SDU Kolding