HAU HAUnetwork HAU netværksforening for Designstudierne SDU Kolding Virksomhedsbesøg materialelære Riis Entreprise

HAUBAR #X HAU x Company case


Har du undret dig over hvordan et snedkeri fungerer - så er dette arrangement for dig!

HAU inviterer alle medlemmer til en spændende og lærerig eftermiddag hos Riis Entreprise.

Riis Entreprise & Snedkerier A/S blev grundlagt i 1965 og vokset til en moderne teknologisk tømrer- og snedkervirksomhed, som en del af Riis Group, ejet og drevet af 3. og 4. Generation i Riis familien. Riis Snedkerier er indbegrebet af det gode håndværk. Deres passion for håndværket, kombineret med teknologiens udvikling, gør dem i stand til at udnytte træets mangfoldighed på mange måder. Den passion omkring bearbejdningen og formgivningen, er rodfæstet i de moderne metoder, som deres snedkere benytter sig af på værkstedet i Kolding.
Tina Eliasen, produktionsteknolog ved Riss-snedkerier, har planlagt en skøn eftermiddag med rundvisning og konkret viden om forskellige træsorter.

Der er begrænsede pladser, så skynd dig at sikre dig din billet via. billetto link.

Hvis du ejer sikkerhedssko så medbring dem gerne - det er dog ikke et krav for deltagelse.

Transport:
Hvis man er med offentlig transport kan man tage Bus 134 kl. 15.05 fra busterminalen. Den går også 15:07 fra Buen v. Kolding Å (ved universitetet).
 

PRAKTISK

Tilmelding er nødvendig for deltagelse. Arrangementet er et eksklusivt tilbud for dig som HAU-medlem, og eftersom billetten er personlig, vil billetter købt af ikke-medlemmer, registreres som ugyldige.
Er du ikke medlem endnu, kan du blive medlem her. Det koster 100 kr. for studerende og 200 kr. for dimittender. Du får et helt års medlemskab gældende fra indmeldingsdatoen, mens du som medlem får adgang til både events, kurser, viden og et stort netværk.

Bliver du forhindret i at deltage, skal aflysning finde sted 24 timer før kursusstart, så pladsen kan gå til anden side. Sker dette ikke, vil du blive opkrævet et no-show fee på 100 DKK.

Vær opmærksom på, at købte billetter som udgangspunkt ikke refunderes. I tilfælde af aflysning eller ændring på dato, er det muligt at få billetten refunderet.

Vi gør opmærksom på, at der på dagen vil blive taget billeder til HAUs hjemmeside og sociale medier. Du bedes rette henvendelse til os, hvis du ikke ønsker, at vi offentliggør billeder af dig.

TID: 7. maj 15.30-18.00

STED: Jernet 39, 6000 Kolding

PRIS: 30 kr.

BILLET: Findes her

 

 

Læs mere på facebook:

HAU HAUnetwork Netværksforening for designstudierne SDU Kolding