HAU HAUnetwork HAU netværksforening for Designstudierne SDU Kolding Knowhau MindRocket Digital Markedsføring Kursus

KNOWHAU #43 HAU x Digital markedsføring med MindRocket


Er du også forvirret over begreberne i den digitale markedsføringsverden?

 

Lær om grundlæggende principper og værktøjer inden for digital markedsføring. MindRocket kommer forbi med ninjatricks til vores medlemmer.

 

Vi oplever, at mange af vores medlemmer ender ude i forskellige former for kommunikationsjobs efter endt uddannelse. En af de udfordringer vores medlemmer ofte møder er online- og digital markedsføring. Her arbejder man typisk med sociale medier, søgemaskineoptimering forskellige former for PPC indsatser og webarbejde. Forvirret? No worries - we've got you!

Vi har via vores unikke samarbejde med MindRocket.dk, arrangeret et helt særligt kursus til vores HAU medlemmer.

Her får vi besøg af Søren og Claus (MindRocket). En skæg men solid duo når det kommer til at undervise i digitale medier.

Hvad kommer det til at handle om:

Kurset er en introduktion til digital markedsføring anno 2019. Her bliver i skarpe på de vigtigste ting at have styr på, når det kommer til virksomheders online tilstedeværelse. Du bliver introduceret til søgemaskineoptimering, social media strategi forskellige former for online ads platforme (Google Ads og Facebook Annoncering), nyhedsbreve og en lang række andre værktøjer, som du får brug for at kende. Kurset er en introduktion til de nævnte emner. Kommer du i en situation ude i fremtiden, hvor at du skal arbejde konkret med et eller flere digitale aspekter, så MindRocket stedet du kan lære det du får brug for.

Søren Borgstrøm

Søren har en kandidatbaggrund i webkommunkation fra Syddansk Universitet. De sidste tre år, har han arbejdet som Social Media Specialist hos bureauet RiverOnline.dk.
I dag arbejder han som Adjunkt i E-handel på Erhvervsakademi Aarhus  og arbejder med at uddanne nye generationer af e-handelsfolk.

Claus Rump

Claus er SEO specialist og chef for kursusvirksomheden MindRocket.dk. Han er uden tvivl en af de dygtigst i landet både i eksekvering og undervisning, når det kommer til Søgemaskineoptimering.

 

PRAKTISK

 

Vi foreslår du spiser en tidlig aftensmad inden du kommer til kurset, så sørger vi for lidt sødt til de hårdtarbejdende hjerneceller under kurset.

Arrangementet er et eksklusivt tilbud for dig som HAU-medlem. Registreres ikke-medlemmer anses billetten som ugyldig. Tilmelding er dog nødvendig for deltagelse. Skulle du blive forhindret i at deltage, skal aflysning finde sted 24 timer før kursusstart, så pladsen kan nå at gå til anden side. Sker dette ikke vil du blive opkrævet et no-show fee på 100 DKK.

Der tages forbehold for ændringer. Vær’ i øvrigt opmærksom på, at der på dagen vil blive taget billeder til HAUs hjemmeside og sociale medier. Du bedes rette henvendelse til os, hvis du ikke ønsker, at vi offentliggøre billeder af dig.

Skyld dig – der er begrænset pladser!

TID: 26. februar 2019 kl. 18.00-21.00

STED: Syddansk universitet, 6000 Kolding, Lokale: 31.01

PRIS: Gratis for medlemmer

BILLET 

 

 

Læs mere på facebook:

HAU HAUnetwork Netværksforening for designstudierne SDU Kolding Dokumentaraften Helvetica Gary Hustwit