KNOWHAU #21 X - dit valg som designstuderende


Hvad kan jeg bruge min designuddannelse til? 
Hvilke jobmuligheder har jeg egentlig når jeg er færdig uddannet? Og hvilke valg i forbindelse med min uddannelse vil gavne mig i fremtiden?

Kan du nikke genkende til nogle af disse issues? 
Så er du ikke den eneste. Der kan være mange svære valg forbundet med studiet og mange spørgsmål angående fremtiden.som  

På dette arrangement handlede om det at træffe valg i løbet af studiet og hvilke muligheder man har, når man er færdig som designstuderende. Vi havde inviteret 4 kvinder til at fortælle om deres studietid, og hvilke tanker og valg de gjorde sig undervejs. De fortalte om, hvilket job de sidder i i dag, og hvordan man som designuddannet har mange muligheder på jobmarkedet. Fælles for dem alle er, at de har læst Designkultur og økonomi, men derfra har valgt vidt forskellige retninger. 

Derudover kom Kristine Irene Jensen, vores tidligere formand og til daglig karrierevejleder hos SDU Erhverv, og holdt et oplæg omkring det med at træffe valg. Hvorfor det er så svært at træffe valg, samt give nogle tips til, hvordan man kan gøre det mere overskueligt.

ER AFHOLDT d. 25. april 2017 kl. 17.00-19.30

STED: SDU Campus, Kolding

PRIS: 50 kr. + gebyr inkl. mad & snack

Se hvem, der deltog og se mere info på facebook!

HAU netværksforening for designstudierne dit valg som designstuderende
HAU netværksforening for designstudierne Kolding SDU x Din uddannelse HAU netværksforening for designstudierne Kolding SDU x Din uddannelse HAU netværksforening for designstudierne Kolding SDU x Din uddannelse