HAU HAUnetwork HAU netværksforening Designstudie SDU Kolding Adobe Photoshop kursus

KNOWHAU #22 Adobe Photoshop kursus, begynder


Kom og få et eller flere vigtige redskaber i værkstøjskassen!

Igen i år havde HAU i samarbejde med Nikolai Franzen lavet et Photoshop kursus på begynderniveau til de helt uprøvede. Kurset var et af tre Adobe kurser.

På kurset kunne deltagerne lære at bruge Adobe Photoshop, der er branchens standardprogram til redigering af billeder. Er et billede lidt for konstrastløst, kan kontrasten øges – er farverne forkerte, kan de justeres – er der uønskede objekter på billedet, kan de fjernes osv. På kurset arbejdede vi med den nyeste version af Photoshop CC2015, og de lærte de almindelige billedredigeringsopgaver, og at arbejde med de mange nye automatiske funktioner, der gør, at man arbejder effektivt og hurtigt.

I dette kursus fik deltagerne kendskab til de grundlæggende funktioner i Photoshop, så de kan beskære, redigere og klargøre billederne til tryk og web. Der blev gennemgået en del af de forskellige værktøjer samt forklaret, hvad de kan bruges til.

HUSK computer!

PRAKTISK

Vi vil anbefale, at man har spist aftensmad inden kursets begyndelse eller medbringer en madpakke. Der bliver serveret lidt vand og snacks undervejs og vil selvfølgelig være pauser.

Information angående, hvilket lokale kurset afholdes i følger på Facebook.

HUSK computer!

AFHOLDT: 10. maj 2017 kl. 17.00- 20.30

STED: SDU Campus, Universitetsparken 1, 6000 Kolding

PRIS:

HAU-medlemmer: 110 kr. pr. kursus. 

Ikke-medlemmer: 250 kr. pr. kursus. 

Specielt HAU tilbud på alle 3 kurser (InDesign, Photoshop og Illustrator) 300 kr. (kun medlemmer)

Se hvem, der deltager og få mere info på facebook!

HAU netværksforening for designstudierne Kolding Adobe InDesign kursus