HAU HAUnetwork HAU netværksforening Designstudie SDU Kolding Adobe kursus InDesign

KNOWHAU #29 InDesign, Kursus let øvede


Få Adobe redskaber i værkstøjskassen!

InDesign er det essentielle program, når det gælder layout.

Adobe InDesign er det mest udbredte program til samling af tekster, illustrationer, billeder og andre grafiske virkemidler. Programmet bruges til fremstilling af tryksager og interaktive publikationer.
HAU tilbyder dette InDesign kursus for let øvede. Kurset bygger oven på det helt elementære niveau og vil give yderligere kendskab til og erfaringer med de grundlæggende funktioner, så du kan arbejde videre med grafisk design og udforme professionelle tryksager. 

PRAKTISK

Medbring computer. Inden kursusstart bedes du venligst have anskaffet dig programmet til din pc eller mac. Se mere på facebook.

Vi vil anbefale, at man har spist inden kursets begyndelse eller medbringer en madpakke. Information angående, hvilket lokale kurset afholdes i følger på Facebook.

Køb billet til "Adobe kursuspakke x HAU" på HAUs profil på Billetto.dk og spar 30 kr på den samlede kursuspakke med InDesign, Illustrator og Photoshop! 

Vær opmærksom på, at købte billetter som udgangspunkt ikke refunderes. I tilfælde af aflysning eller ændring af dato er det muligt at få billetten refunderet.

TID: 5. oktober 2017 kl. 17.30- 20.30

STED: SDU Campus, Universitetsparken 1, 6000 Kolding Nærmere oplysninger følger.

PRIS:

HAU-medlemmer: 110 kr.

Ikke-medlemmer: 250 kr.

KØB BILLET HER 

KØB 3 KURSER HER

Få mere info og følg med på facebook!

HAU netværksforening for designstudierne InDesign kursus