HAU HAUnetwork HAU netværksforening Designstudie SDU Kolding Adobe Photoshop kursus

KNOWHAU #30 Photoshop, Kursus let øvede


Få Adobe redskaber i værkstøjskassen!

Lær Photoshop og skab flotte billeder.

Lær at bruge Adobe Photoshop, der er branchens standardprogram til redigering og manipulation af billeder. På kurset arbejder vi med den nyeste version af Photoshop CC2015, og du lærer de almindelige billedredigeringsopgaver, og at arbejde med de mange nye automatiske funktioner, der gør at du arbejder effektivt og hurtigt.

I dette kursus for let øvede vil du få kendskab til de grundlæggende, samt mere avancerede funktioner i Photoshop, så du kan beskære, redigere og klargøre dem til tryk og web. Sammenkopiering af dele fra forskellige billeder og retouche uønskede objekter væk. Vi vil gennemgå en del af de forskellige værktøjer og hvad de kan bruges til.

PRAKTISK

Medbring computer!

Inden kursusstart bedes du venligst have anskaffet dig programmet til din pc eller mac. Se mere på facebook.

Vi vil anbefale, at man har spist inden kursets begyndelse eller medbringer en madpakke. Information angående, hvilket lokale kurset afholdes i følger på Facebook.

Køb eventuelt billet til "Adobe kursuspakke x HAU" på HAUs profil på Billetto.dk og spar 30 kr på den samlede kursuspakke med InDesign, Illustrator og Photoshop! 

Vær opmærksom på, at købte billetter som udgangspunkt ikke refunderes. I tilfælde af aflysning eller ændring af dato er det muligt at få billetten refunderet.

TID: 18. oktober 2017 kl. 17.30- 20.30

STED: SDU Campus, Universitetsparken 1, 6000 Kolding Nærmere oplysninger følger på facebook.

PRIS:

HAU-medlemmer: 110 kr.

Ikke-medlemmer: 250 kr.

KØB BILLET HER

KØB 3 KURSER HER

Se hvem, der deltager og få mere info på facebook!

HAU netværksforening for designstudierne InDesign kursus