HAU HAUnetwork HAU netværksforening Designstudie SDU Kolding Kommunikationsstrategi i praksis

KNOWHAU #36 Kommunikationsstrategi i praksis


Hvad vil du have ud af din kommunikation?

Fra kommunikationsstrategi til kommunikationsraket  På kurset fik deltagerne redskaber til at skabe kommunikationsstrategier, der er brugbar i praksis. Kurset var en introduktion til at arbejde med kommunikation på et strategisk plan og omhandlede spørgsmål så som; Hvad skal du overveje, når du sætter en blog, et brand eller noget helt tredje i søen?  Hvilke kanaler skal du bruge? Hvordan definerer du din fremtoning? Hvem vil du ramme? Og med hvad?

Deltagerne lærte blandt andet, hvordan man kan arbejde med en praktisk tilgang til at lave en kommunikationsstrategi og på den måde skabe en handlingsorienteret og dynamisk kommunikationsraket, der ikke blot ender i skrivebordsskuffen.

Underviseren på kurset var journalist Søren Clemen Møller Gøttsche, der til dagligt arbejder som kommunikationsmedarbejder i Arkil Holding A/S.

Kurset ‘KnowHAU x Kommunikationskurser: Kommunikationsstrategi i praksis’ var første del af vores serie på 3 kommunikationskurser om strategi, tekst og online tilstedeværelse.

ER AFHOLDT!

STED: SDU Kolding, Universitetsparken 1, 6000 Kolding.

PRIS: 80 kr. 
Rabat ved køb af alle 3 kurser: Pris 200 kr. 
ikke-medlemmer: 200 kr. pr. kursus. 

Se hvem der var tilmeldt begivenheden på: