HAU HAUnetwork HAU netværksforening Designstudie SDU Kolding grafisk facilitering

KNOWHAU #33 Grafisk facilitering


GRATIS KURSUS FOR MEDLEMMER!

Her lærte deltagerne visuelle værktøjer, der gav overblik og hurtigt kan skabe fælles forståelse for, hvad der arbejdes med. Teknikker, som kan bruge i mange forskellige sammenhænge fx forberedelsen af workshops, under workshop, intern organisationsudvikling, procesoptimering, møder, undervisning, forberedelse og vejledning.

GRAFISK FACILITERING:

Deltag fikerne en introduktion til grafisk facilitering og, hvordan de kan bruge det. De fik mulighed for at øve standard ikoner og indblik i 30 standard ikoner til grafisk facilitering.  På kurset udarbejdede de en visuel dagsorden for deres næste møde/projekt/opgave.

Kristine Irene Jensen underviste på kurset. Kristine har en stor passion for at udbrede brugen af grafisk facilitering. Selv kan hun ikke tegne, men er autodidakt i grafisk facilitering. Hun bruger selv grafisk facilitering hver uge og har gjort det siden 2015 – ligesom hun allerede har holdt flere succesfulde kurser.

KURSET ER KUN FOR MEDLEMMER AF HAU

PRAKTISK

VIGTIGT!

Medbring A3 papir, og hvad du lige har liggende af tegneværktøj (kuglepenne, tusser, blyant, overstregningstus og/eller farver).

AFHOLDT: 16. november 2017 kl. 16.15 - 18.00

STED: STU Kolding, Universitetsparken 1, 6000 Kolding

PRISGRATIS og eksklusivt for HAU-medlemmer