KNOWHAU #12: Company day hos Flying October


Deltagerne fik et unikt indblik konsulentbranchen og prøvede samtidigt kræfter med de færdigheder, de har lært under uddannelsen så som strategisk design, designledelse, designmetoder mm.  

Flying October åbnede sine døre for os 9. november 2015 i tidsrummet kl.10-15. I løbet af dagen fik vi indsigt i, hvad det vil sige at arbejde i en designkonsulentvirksomhed. Hvilken hverdag de enkelte led i organisationen har og hvilke udfordringer de står med. Flying October løser mangeartede opgaver indenfor strategisk design, designledelse, branding, kommunikation, brugerdrevendesign, designtænkning, forretningsudvikling mm. for både private og det offentlige læs mere om virksomheden her

I grupperne fik vi en god mulighed for at arbejde med en af disse udfordringer og måske er netop den indsigt brugt i de efterfølgende eksamener. At komme tæt på en virksomhed, kan også åbne dørene for et kommende job, og en udvidelse af sit netværk.

WORKSHOP

Er afholdt 9. november 2015

DAGENS PROGRAM

kl 10:00 - Velkomst og rundvisning.

kl 10:15 - Virksomhedspræsentation; Hvem er Flying October med fokus arbejdsmetode, profil, salg, marketing, kunder og cases. 

kl 10:30 - Præsentation af aktuel strategisk problemstilling

kl 11:00 - Grupper inddeltes og der arbejdedes med problemstilling.

kl 12:00 - Frokost med egen madpakke.

kl 12:30 -  Der arbejdedes videre i grupper.

kl 14:00 - Præsentation af løsningsmodeller og feedback fra Flying October

kl 15:00 - Tak og farvel

Vi var glade for at se mange af jer til en spændende dag med fagligt ligesindede.
Arrangementet var kun for HAUmedlemmer. Så meld dig ind i HAU idag, og få adgang til lignende og mange andre arrangementer! 

Billeder fra dagen.

Der blev arbejdet koncentret i grupper.

Netværket og vidensdelet på kryds og tværs.

Der blev tænkt kreative tænker og delt en masse HAU.

 

Stor TAK til Flying October og tak til alle deltagerne!