KNOWHAU: Fokus på kompetencer og karriereveje med HAU & SDU Erhverv


De fleste nikker genkendende, når der fortælles man læser til sygeplejerske. Og de fleste har en idé om, hvad en cykelsmed, revisor eller advokat får arbejdsdagen til at gå med. Men måske har du, som designstudiestuderende oplevet, at det er lidt sværere at forklare andre, hvad dine kompetencer er, og hvad du ”bliver”, når du er færdig på universitet? Måske er det endda svært at forklare det for dig selv?

Netværksforeningen HAU, Designstudiernes fagmiljøer og SDU Erhverv inviterer til en aften, hvor der sættes fokus på dine kompetencer og karriereveje som studerende på en af designuddannelserne på SDU.  

 

Med en uddannelse fra én af designstudierne fra SDU Kolding, er du rustet til at kunne arbejde med mange ting, på utallige måder og i adskillige virksomheder. Derfor stiller vi skarpt på, hvordan du balancer studier og karrierefokus undervejs i dit studie, får øje for hvad du kan bidrage med af værdi på arbejdsmarkedet, og hvordan du løbende kan finde inspiration til, hvor du kan passe ind. 

PROGRAM

17.00: Velkomst

17.05: Oplæg ved Designstudiernes fagmiljøer: Tankerne bag etableringen af studierne, deres plads og værdi blandt universitetsuddannelserne.

17.25: Interview med chefen: Hvad oplever en arbejdsgiver, at designstudierne bidrager med?

17.45: Designstudiernes kompetencer: Få en større forståelse for dine fagspecifikke, alment akademiske og personlige kompetencer gennem en workshop, hvor du udfordres på at blive bedre til at argumentere for, hvorfor netop du har en interessant uddannelsesbaggrund.  

18.30: Pause med let aftensmad

19.00: Karriereveje og personlige profiler under studiet: Hvilke muligheder har du for at præge din studie, hvordan balancere du at have fokus på både studier og karriere, og hvordan får du øjnene op for nye karriereveje?

19.40: Spørgepanel: 15 minutter, hvor du kan spørger et panel af undervisere, karrierevejledere og dimittender om alt der vedrører dine overvejelser om fremtiden.  

19.55: Afslutning  

Er afholdt

kl. 17.00 - 20.00

SDU Kolding (Gæstecafé - Plan 6) 

For bachelor og kandidatstuderende på designstudierne

Billeder fra dagen