Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Digital Markedsføring med MindRocket

februar 26, 2019 @ 18:00 - 21:00 UTC+2

Gratis
Claus Rump fra MindRocket.dk

Lær om grundlæggende principper og værktøjer inden for digital markedsføring. MindRocket kommer forbi med ninjatricks til vores medlemmer.

Vi oplever, at mange af vores medlemmer ender ude i forskellige former for kommunikationsjobs efter endt uddannelse. En af de udfordringer vores medlemmer ofte møder er online- og digital markedsføring. Her arbejder man typisk med sociale medier, søgemaskineoptimering forskellige former for PPC indsatser og webarbejde. Forvirret? No worries – we’ve got you!

Vi har via vores unikke samarbejde med MindRocket.dk, arrangeret et helt særligt kursus til vores HAU medlemmer.

Her får vi besøg af Søren og Claus (MindRocket). En skæg men solid duo når det kommer til at undervise i digitale medier.

Hvad kommer det til at handle om:

Kurset er en introduktion til digital markedsføring anno 2019. Her bliver i skarpe på de vigtigste ting at have styr på, når det kommer til virksomheders online tilstedeværelse. Du bliver introduceret til søgemaskineoptimering, social media strategi forskellige former for online ads platforme (Google Ads og Facebook Annoncering), nyhedsbreve og en lang række andre værktøjer, som du får brug for at kende. Kurset er en introduktion til de nævnte emner. Kommer du i en situation ude i fremtiden, hvor at du skal arbejde konkret med et eller flere digitale aspekter, så MindRocket stedet du kan lære det du får brug for.

Om underviserne:

Søren har en kandidatbaggrund i webkommunkation fra Syddansk Universitet. De sidste tre år, har han arbejdet som Social Media Specialist hos bureauet RiverOnline.dk.
I dag arbejder han som Adjunkt i E-handel på Erhvervsakademi Aarhus  og arbejder med at uddanne nye generationer af e-handelsfolk.

Claus er SEO specialist og chef for kursusvirksomheden MindRocket.dk. Han er uden tvivl en af de dygtigst i landet både i eksekvering og undervisning, når det kommer til Søgemaskineoptimering.

OBS.:

Arrangementet er gratis for HAU-medlemmer. Tilmelding er dog nødvendig pga. begrænsede pladser. Skulle du blive forhindret i at deltage, skal aflysning finde sted 24 timer før kursusstart, så pladsen kan nå at gå til anden side. Sker dette ikke vil du blive opkrævet et no-show fee på 100 DKK.

Vær’ i øvrigt opmærksom på, at der på dagen vil blive taget billeder til HAUs hjemmeside og sociale medier. Du bedes rette henvendelse til os, hvis du ikke ønsker, at vi offentliggøre billeder af dig.

Billetter findes her

Detaljer

Dato:
februar 26, 2019
Tidspunkt:
18:00 - 21:00 UTC+2
Pris:
Gratis
Begivenhed Tags:
,
Hjemmeside:
https://billetto.dk/e/kursus-digital-markedsforing-med-mindrocket-billetter-335619

Arrangør

HAU – Netværksforeningen for designstudierne
E-mail:
info@haunetwork.dk
Hjemmeside:
http://www.haunetwork.dk

Sted

SDU Kolding
Universitetsparken 1
Kolding, 6000 Danmark
+ Google Maps
Menu