Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Generalforsamling x Paneldebat om bæredygtigmode

oktober 25 @ 16:00 - 22:00 UTC+2

HAU Generalforsamling

Generalforsamling 2019

Som traditionen foreskriver, er det endnu engang blevet tid til HAUs generalforsamling, hvor vi foruden at sikre foreningens fremtid, i år har valgt at sætte fokus på emnet bæredygtige mode og de mange muligheder og problematikker, der findes heri. Dette sker igennem en paneldebat, hvor forskellige relevante (og seje) mennesker, vil diskuterer nogle af de væsentligste problemstillinger indenfor emnet.
Paneldebatten finder sted fra kl. 16-18 i Gæsteceféen på Syddansk Universitet og alle er inviteret – så tag din bedste buddy under armen og deltag i en spændende og relevant debat.
Paneldeltagerne vil blive afsløret løbende. So stay tuned.

Efter den åbne del vil der være en kort pause, før vi går til den lukkede og officielle del af generalforsamlingen. Denne del er kun for HAUs medlemmer.
Er du endnu ikke medlem så meld dig ind her!

Traditionen tro holder vi generalforsamlingen i HAU for at sikre foreningen fremtid, og ikke mindst vælge den nye bestyrelse. Brænder du for at lave events eller styrke netværket i HAU, så stil op til bestyrelsen eller som suppleant. Skriv et opslag her i begivenheden, hvor du fortæller lidt om dig selv og hvorfor du stiller op.

Læs de 7 fordele ved at være en del af bestyrelsen her.

Som altid sørger foreningen for en let aftensmad og drikkevarer, som er gratis for medlemmer. Men for at vi kan sikre at der er nok mad til alle, skal du huske at tilmelde dig via billetlinket.

Du tilmelder dig her!

Detaljer

Dato:
oktober 25
Tidspunkt:
16:00 - 22:00
Hjemmeside:
https://billetto.dk/e/generalforsamling-tilmelding-til-spisning-tickets-384203

Sted

SDU Kolding
Universitetsparken 1
Kolding, 6000 Danmark
+ Google Maps
Menu