Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Generalforsamling x Paneldebat om bæredygtigmode

oktober 25, 2019 @ 16:00 - 22:00 UTC+2

HAU Generalforsamling

Generalforsamling 2019

Som traditionen foreskriver, er det endnu engang blevet tid til HAUs generalforsamling, hvor vi foruden at sikre foreningens fremtid, i år har valgt at sætte fokus på emnet bæredygtige mode og de mange muligheder og problematikker, der findes heri. Dette sker igennem en paneldebat, hvor forskellige relevante (og seje) mennesker, vil diskuterer nogle af de væsentligste problemstillinger indenfor emnet.
Paneldebatten finder sted fra kl. 16-18 i Gæsteceféen på Syddansk Universitet og alle er inviteret – så tag din bedste buddy under armen og deltag i en spændende og relevant debat.
Paneldeltagerne vil blive afsløret løbende. So stay tuned.

Efter den åbne del vil der være en kort pause, før vi går til den lukkede og officielle del af generalforsamlingen. Denne del er kun for HAUs medlemmer.
Er du endnu ikke medlem så meld dig ind her!

Traditionen tro holder vi generalforsamlingen i HAU for at sikre foreningen fremtid, og ikke mindst vælge den nye bestyrelse. Brænder du for at lave events eller styrke netværket i HAU, så stil op til bestyrelsen eller som suppleant. Skriv et opslag her i begivenheden, hvor du fortæller lidt om dig selv og hvorfor du stiller op.

Læs de 7 fordele ved at være en del af bestyrelsen her.

Som altid sørger foreningen for en let aftensmad og drikkevarer, som er gratis for medlemmer. Men for at vi kan sikre at der er nok mad til alle, skal du huske at tilmelde dig via billetlinket.

Du tilmelder dig her!

Detaljer

Dato:
oktober 25, 2019
Tidspunkt:
16:00 - 22:00
Hjemmeside:
https://billetto.dk/e/generalforsamling-tilmelding-til-spisning-tickets-384203

Sted

SDU Kolding
Universitetsparken 1
Kolding, 6000 Danmark
+ Google Maps
Menu

Samarbejde med kursusvirksomheden MindRocket.dk

Vi arbejder sammen med mange forskelligartede virksomheder. Et af de måske mere specielle samarbejder vi har, er med kursusvirksomheden MindRocket. Årsagen til at vi kalder det specielt, er pga. det måske falder lidt ude for nummer i forhold til hvad vi normalt beskæftiger os med på designstudierne. MindRocket er ejet af marketingbureauet RiverOnline.dk og Jysk Fynske medier (Danmarks næst største mediehus, som bl.a. ejer JydskeVestkysten).

MindRocket byder ind med særlige kurser til vores medlemmer inden for onlinedisciplinen i Søgemaskineoptimering (SEO), Google Ads, Facebook annoncering og relaterede emner inden for digital markedsføring. Samarbejdet resulterer i, at vores medlemmer kan nyde godt at særlige kurser – specifikt konstrueret til HAU medlemmernes opgaver ude i erhvervslivet, hvor flere arbejder med fx sociale medier. Det betyder, at vores medlemmer har en grundlæggende all-around forståelse for nogle af de mekanismer som er centrale for en god online tilstedeværelse. Derfor, skal der opgraderes på ens digitale skills, så kan vi bestemt anbefale dig at kigge nærmere her.

En særlig tak

En særlig tak skal gå til Søren Borgstrøm, som er forhenværende kandidatstuderende på Syddansk Universitet. Til trods for, at han færdiggjorde sine studier i 2016, forsætter han med at hjælpe de frivillige kræfter på universitet med sin viden om det digitale område.

Søren har foruden at stå for vores samarbejde med MindRocket, afviklet kurser for vores medlemmer og stået for udviklingen af vores nuværende website i samarbejde med vores team af frivillige. Vi ved, at han bruger åndsvagt mange timer på den slags frivilligt arbejde, så at skrive et pænt ord om hans arbejde var det mindste vi kunne gøre!

Når Søren ellers ikke arbejder på andre folks ting (læs: vores), så ved vi at han sidder og brygger på sitet eget lille website i det smug, på sorenborgstrom.dk. Det handler meget om sociale medier, it-sikkerhed og generelle emner inden for det digitale område. Maybe worth a look-see?

Claus Rump fra MindRocket.dk

Claus Rump | Chef for MindRocket.dk
SEO Specialist

Billede af Søren Borgstrøm

Søren Borgstrøm | Adjunkt i E-handel ved Erhvervsakademi Aarhus
Kandidat i Webkommunikation (Cand.it)