Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

HAU x Eventplanlægningsworkshop

oktober 26, 2019 @ 13:00 - 17:00 UTC+2

HAU x Eventplanlægningskursus

Kom med når HAU inviterer til et eksklusivt eventplanlægningsworkshop!

Med hjælp fra Turbopuljen har vi i HAU fået mulighed for at realisere vores drøm om, at få EventAnne ud til afholdelse af et eventplanlægningskursus.

Tilmelding åbner mandag d. 16. september kl. 12.00

Du finder din billet her!

Hvem er EventAnne?
Anne Dalgaard aka. EventAnne er oplevelsesdesigner med 20 år på bagen, med massere erfaring med udvikling, design, planlægning og afholdelse af diverse event. Om end det handler om store konferencer eller små hyggelige eftermiddagsarrangementer har EventAnne evnerne til at realisere det.

Om workshoppen
Hvordan designer man en event, og hvornår er en event en oplevelse og ikke bare underholdning?

På denne workshop lærer du:

  •  Hvordan du designer et event helt fra bunden
  • Hvordan du skaber den bedste oplevelse
  • Hvad du skal være opmærksom på i planlægningen af din event.

Kurset vil fungere som en kombination mellem teori og praksis – hvor DU kommer i spil.
Du får nemlig muligheden for at arbejde med dit eget event, som du i løbet af dagen vil få hjælp til at realisere.

Er du en smule ide-forladt, men vil stadig gerne med? – Intet problem!
Som deltager kan du også vælge at joine et andet event-team eller hjælpe HAUs nye bestyrelse med at planlægge og brainstorme på begivenheder til det nye bestyrelsesår.

Vi sørger for et godt arbejdsrum, tuscher, papir, dingenoter og dippedutter – Du skal blot have et nysgerrigt mindset og godt gåpåmod.

 

Vigtig information:
Dette event er åben for alle, men som HAU-medlem får du billetten gratis (tilmelding påkrævet).
Er du ikke medlem endnu, kan du blive medlem via vores hjemmeside .
Det koster 100 kr. for studerende og 200 kr. for dimittender. Du får et helt års medlemskab gældende fra indmeldingsdatoen, mens du som medlem får adgang til både events, kurser, viden og et stort netværk.

Bliver du forhindret i at deltage, skal aflysning finde sted 24 timer før kursusstart, så pladsen kan gå til anden side. Sker dette ikke, vil du blive opkrævet et no-show fee på 100 DKK.

Vær opmærksom på, at købte billetter som udgangspunkt ikke refunderes. I tilfælde af aflysning eller ændring på dato, er det muligt at få billetten refunderet.

Vi gør opmærksom på, at der på dagen vil blive taget billeder til HAUs hjemmeside og sociale medier. Du bedes rette henvendelse til os, hvis du ikke ønsker, at vi offentliggør billeder af dig.

 

Detaljer

Dato:
oktober 26, 2019
Tidspunkt:
13:00 - 17:00
Begivenhed Tags:
,
Hjemmeside:
https://billetto.dk/e/hau-x-eventworkshop-billetter-371887

Arrangør

HAU – Netværksforeningen for designstudierne
Telefon:
+4528553274
E-mail:
info@haunetwork.dk
Hjemmeside:
http://www.haunetwork.dk

Sted

Bygning 5 – Nicolai
Skolegade 2D
Kolding, 6000 Danmark
+ Google Maps
Hjemmeside:
https://www.nicolai-cafe.dk/
Menu

Samarbejde med kursusvirksomheden MindRocket.dk

Vi arbejder sammen med mange forskelligartede virksomheder. Et af de måske mere specielle samarbejder vi har, er med kursusvirksomheden MindRocket. Årsagen til at vi kalder det specielt, er pga. det måske falder lidt ude for nummer i forhold til hvad vi normalt beskæftiger os med på designstudierne. MindRocket er ejet af marketingbureauet RiverOnline.dk og Jysk Fynske medier (Danmarks næst største mediehus, som bl.a. ejer JydskeVestkysten).

MindRocket byder ind med særlige kurser til vores medlemmer inden for onlinedisciplinen i Søgemaskineoptimering (SEO), Google Ads, Facebook annoncering og relaterede emner inden for digital markedsføring. Samarbejdet resulterer i, at vores medlemmer kan nyde godt at særlige kurser – specifikt konstrueret til HAU medlemmernes opgaver ude i erhvervslivet, hvor flere arbejder med fx sociale medier. Det betyder, at vores medlemmer har en grundlæggende all-around forståelse for nogle af de mekanismer som er centrale for en god online tilstedeværelse. Derfor, skal der opgraderes på ens digitale skills, så kan vi bestemt anbefale dig at kigge nærmere her.

En særlig tak

En særlig tak skal gå til Søren Borgstrøm, som er forhenværende kandidatstuderende på Syddansk Universitet. Til trods for, at han færdiggjorde sine studier i 2016, forsætter han med at hjælpe de frivillige kræfter på universitet med sin viden om det digitale område.

Søren har foruden at stå for vores samarbejde med MindRocket, afviklet kurser for vores medlemmer og stået for udviklingen af vores nuværende website i samarbejde med vores team af frivillige. Vi ved, at han bruger åndsvagt mange timer på den slags frivilligt arbejde, så at skrive et pænt ord om hans arbejde var det mindste vi kunne gøre!

Når Søren ellers ikke arbejder på andre folks ting (læs: vores), så ved vi at han sidder og brygger på sitet eget lille website i det smug, på sorenborgstrom.dk. Det handler meget om sociale medier, it-sikkerhed og generelle emner inden for det digitale område. Maybe worth a look-see?

Claus Rump fra MindRocket.dk

Claus Rump | Chef for MindRocket.dk
SEO Specialist

Billede af Søren Borgstrøm

Søren Borgstrøm | Adjunkt i E-handel ved Erhvervsakademi Aarhus
Kandidat i Webkommunikation (Cand.it)