Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

HAU x Keramikkursus med Handmade Home

juli 18, 2019 @ 17:00 - oktober 28, 2019 @ 21:00 UTC+2

DKK350

Billetsalget for begge datoer starter d. 1. oktober kl. 12:00 – og du skal være hurtig, for vi har kun 10 pladser pr. kursus.

Køb billetter til mandag d. 28. oktober                               Køb billetter til mandag d. 4. november

Vi gentager successen og tilbyder endnu engang keramikkursus med Handmade Home!

På grund den store interesse på keramikkurserne, har vi i år valgt at afholde 2 kurser

Mandag d. 28. oktober kl. 17:00-21:00
Mandag d. 4. november kl. 17.00-21.00

Datoerne er placeret en smule tidligere i år, så vi er sikret at du kan nå at få din julegavekreationer hjem i god tid inden jul.

Var du med på kurset sidste gang, kan du gå direkte i gang med at udfolde din kreativitet. Er du ny eller vil du bare gerne have det genopsfrisket, så er pigerne fra Handmade Home klar til, at give dig en kyndig introduktion til de mange forskellige lertyper og dets egenskaber.

På forrige kursus blev der både produceret kopper, skåle og figurer – kun fantasien sætter grænser og deltagerne har nået at lave op til flere forskellige fine keramik genstande. Efter kurset sørger Handmade Home for at glasere dine kreationer (efter dit foretrukne farvevalg) – og du kan hente dine færdige resultater inden jul.

Vigtig information:

Arrangementet er et eksklusivt tilbud for dig som HAU-medlem, og eftersom billetten er personlig, vil billetter købt af ikke-medlemmer, registreres som ugyldige.
Er du ikke medlem endnu, kan du blive medlem via vores hjemmeside – www.haunetwork.dk/bliv-medlem-af-hau/
Det koster 100 kr. for studerende og 200 kr. for dimittender. Du får et helt års medlemskab gældende fra indmeldingsdatoen, mens du som medlem får adgang til både events, kurser, viden og et stort netværk.

OBS! Vær opmærksom på, at købte billetter som udgangspunkt ikke refunderes. I tilfælde af flytning eller ændring af dato er det muligt at få billetten refunderet.

Vi gør opmærksom på, at der på dagen vil blive taget billeder til HAUs hjemmeside og sociale medier. Du bedes rette henvendelse til os, hvis du ikke ønsker, at vi offentliggør billeder af dig.

Detaljer

Start:
juli 18, 2019 @ 17:00
Slut:
oktober 28, 2019 @ 21:00
Pris:
DKK350
Begivenhed Tags:
,

Arrangør

HAU – Netværksforeningen for designstudierne
Telefon:
+4528553274
E-mail:
info@haunetwork.dk
Hjemmeside:
http://www.haunetwork.dk

Sted

Handmade Home
Farverstræde 5
Kolding, 6000 Danmark
+ Google Maps
Hjemmeside:
www.handmadehome.dk
Menu