Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

HAU x Keramikkursus med Handmade Home

juli 18, 2019 @ 17:00 - oktober 28, 2019 @ 21:00 UTC+2

DKK350

Billetsalget for begge datoer starter d. 1. oktober kl. 12:00 – og du skal være hurtig, for vi har kun 10 pladser pr. kursus.

Køb billetter til mandag d. 28. oktober                               Køb billetter til mandag d. 4. november

Vi gentager successen og tilbyder endnu engang keramikkursus med Handmade Home!

På grund den store interesse på keramikkurserne, har vi i år valgt at afholde 2 kurser

Mandag d. 28. oktober kl. 17:00-21:00
Mandag d. 4. november kl. 17.00-21.00

Datoerne er placeret en smule tidligere i år, så vi er sikret at du kan nå at få din julegavekreationer hjem i god tid inden jul.

Var du med på kurset sidste gang, kan du gå direkte i gang med at udfolde din kreativitet. Er du ny eller vil du bare gerne have det genopsfrisket, så er pigerne fra Handmade Home klar til, at give dig en kyndig introduktion til de mange forskellige lertyper og dets egenskaber.

På forrige kursus blev der både produceret kopper, skåle og figurer – kun fantasien sætter grænser og deltagerne har nået at lave op til flere forskellige fine keramik genstande. Efter kurset sørger Handmade Home for at glasere dine kreationer (efter dit foretrukne farvevalg) – og du kan hente dine færdige resultater inden jul.

Vigtig information:

Arrangementet er et eksklusivt tilbud for dig som HAU-medlem, og eftersom billetten er personlig, vil billetter købt af ikke-medlemmer, registreres som ugyldige.
Er du ikke medlem endnu, kan du blive medlem via vores hjemmeside – www.haunetwork.dk/bliv-medlem-af-hau/
Det koster 100 kr. for studerende og 200 kr. for dimittender. Du får et helt års medlemskab gældende fra indmeldingsdatoen, mens du som medlem får adgang til både events, kurser, viden og et stort netværk.

OBS! Vær opmærksom på, at købte billetter som udgangspunkt ikke refunderes. I tilfælde af flytning eller ændring af dato er det muligt at få billetten refunderet.

Vi gør opmærksom på, at der på dagen vil blive taget billeder til HAUs hjemmeside og sociale medier. Du bedes rette henvendelse til os, hvis du ikke ønsker, at vi offentliggør billeder af dig.

Detaljer

Start:
juli 18, 2019 @ 17:00
Slut:
oktober 28, 2019 @ 21:00
Pris:
DKK350
Begivenhed Tags:
,

Arrangør

HAU – Netværksforeningen for designstudierne
Telefon:
+4528553274
E-mail:
info@haunetwork.dk
Hjemmeside:
http://www.haunetwork.dk

Sted

Handmade Home
Farverstræde 5
Kolding, 6000 Danmark
+ Google Maps
Hjemmeside:
www.handmadehome.dk
Menu

Samarbejde med kursusvirksomheden MindRocket.dk

Vi arbejder sammen med mange forskelligartede virksomheder. Et af de måske mere specielle samarbejder vi har, er med kursusvirksomheden MindRocket. Årsagen til at vi kalder det specielt, er pga. det måske falder lidt ude for nummer i forhold til hvad vi normalt beskæftiger os med på designstudierne. MindRocket er ejet af marketingbureauet RiverOnline.dk og Jysk Fynske medier (Danmarks næst største mediehus, som bl.a. ejer JydskeVestkysten).

MindRocket byder ind med særlige kurser til vores medlemmer inden for onlinedisciplinen i Søgemaskineoptimering (SEO), Google Ads, Facebook annoncering og relaterede emner inden for digital markedsføring. Samarbejdet resulterer i, at vores medlemmer kan nyde godt at særlige kurser – specifikt konstrueret til HAU medlemmernes opgaver ude i erhvervslivet, hvor flere arbejder med fx sociale medier. Det betyder, at vores medlemmer har en grundlæggende all-around forståelse for nogle af de mekanismer som er centrale for en god online tilstedeværelse. Derfor, skal der opgraderes på ens digitale skills, så kan vi bestemt anbefale dig at kigge nærmere her.

En særlig tak

En særlig tak skal gå til Søren Borgstrøm, som er forhenværende kandidatstuderende på Syddansk Universitet. Til trods for, at han færdiggjorde sine studier i 2016, forsætter han med at hjælpe de frivillige kræfter på universitet med sin viden om det digitale område.

Søren har foruden at stå for vores samarbejde med MindRocket, afviklet kurser for vores medlemmer og stået for udviklingen af vores nuværende website i samarbejde med vores team af frivillige. Vi ved, at han bruger åndsvagt mange timer på den slags frivilligt arbejde, så at skrive et pænt ord om hans arbejde var det mindste vi kunne gøre!

Når Søren ellers ikke arbejder på andre folks ting (læs: vores), så ved vi at han sidder og brygger på sitet eget lille website i det smug, på sorenborgstrom.dk. Det handler meget om sociale medier, it-sikkerhed og generelle emner inden for det digitale område. Maybe worth a look-see?

Claus Rump fra MindRocket.dk

Claus Rump | Chef for MindRocket.dk
SEO Specialist

Billede af Søren Borgstrøm

Søren Borgstrøm | Adjunkt i E-handel ved Erhvervsakademi Aarhus
Kandidat i Webkommunikation (Cand.it)