Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

KNOWHAU #40 HAU x Photoshop

november 1, 2018 @ 17:30 - 20:30 UTC+2

Gratis

HAU tilbyder gratis kursus i photoshop for nybegyndere

Adobe-kurserne er evigt efterspurgte, derfor vil HAU vil igen i år tilbyde gratis kurser til vores medlemmer. Photoshop kurset er det det første i en serie på 3 Adobekurser (Photoshop, InDesign og Illustrator).

HAU har i samarbejde med Nikolai Franzen sat et Photoshop-kursus på begynder niveau op til de helt uprøvede i Photoshop.

På kurset vil du lærer at bruge Adobe Photoshop, der er branchens standardprogram til redigering af billeder. Er et billede blevet for kedeligt, kan kontrasten øges – er farverne forkerte, kan de justeres – er der uønskede objekter på billedet, kan de fjernes osv. På kurset arbejder vi med den nyeste version af Photoshop CC2015. Du lærer de almindelige billedredigeringsopgaver, samt at arbejde med de mange nye automatiske funktioner, der gør, at du arbejder effektivt og hurtigt.

I dette kursus får du kendskab til de grundlæggende funktioner i Photoshop, så du kan beskære, redigere og klargøre billederne til tryk og web. Sammenkopiering af dele fra forskellige billeder og retouche uønskede objekter væk. Vi gennemgår en del af de forskellige værktøjer og, hvad de kan bruges til.

 

PRAKTISK

Inden kursusstart bedes du venligst have anskaffet dig programmet til din pc eller mac, da hjælp til dette vil tage for meget af underviserens og kursets tid. Der skulle kunne anskaffes en gratis prøveversion på Adobe (se evt. her: /www.adobe.com) ).

Vi anbefaler, at man har spist tidlig aftensmad inden kursets begyndelse eller, at man medbringer en madpakke. Der serveres snacks undervejs, og der vil selvfølgelig også være pauser.

Information angående,hvilket lokale kurset afholdes i følger.

Vi gør opmærksom på, at der kun er 30 pladser på dette kursus. Skulle du blive forhindret i at deltage, skal aflysning finde sted 24 timer før kursusstart, så pladsen kan nå at gå til anden side. Sker dette ikke vil du blive opkrævet et no-show fee på 100 DKK.

 

 

Detaljer

Dato:
november 1, 2018
Tidspunkt:
17:30 - 20:30
Pris:
Gratis
Begivenhed Tags:

Sted

SDU Kolding
Universitetsparken 1
Kolding, 6000 Danmark

Arrangør

HAU – Netværksforeningen for designstudierne
Telefon:
+4528553274
E-mail:
info@haunetwork.dk
Hjemmeside:
http://www.haunetwork.dk
Menu