Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

MOVE//Designcamp

oktober 11 - oktober 13

MOVE giver dig perspektiv på din egen designtænkning. Campen er for alle studerende og design tænkere, som vil udfordres. Vi søger efter nysgerrige tænkere, som er parat til at “move the world” sammen med os. Sammen med dig og andre design tænkere i Kolding, skal vi belyse hvordan vi kan samarbejde med vores forskellige færdigheder.

Designcamp

På selve campen vil du deltage i tre workshops, som rammesætter spørgsmålet how might we move – vi tænker stort!
Sammen skal vi undersøge og finde styrken i interaktionen mellem vores fagligheder. I samarbejde med USE studio har vi skabt en weekend hvor fokus er på sammenspillet mellem vores fysiske og mentale moves.

Når du tager hjem har du fået værktøjer, tankemønstre og tilgange til design, som du skal bruge til at forandre verden. Derefter er det din mission at løse verdenens små og store problemer. Vi har forhåbentlig moved you, og åbnede dine øjne for nye relationer, som du kan bruge i dine fremtidige studier, arbejde og liv.

Bevægelse

Ordet MOVE – bevæge på dansk – kan forstås på mange måde, og det er præcis det der gør ordet interessant for os. Disse forskellige tolkning er vores indgangsvinkel til designcampen – vi vil udforske ordet igennem dets tre betydninger:

Fysisk bevægelse – danse eller bare at gå
Blive bevæget – når vi bliver emotionelle
At flytte – nogen eller noget fra et sted til et andet.

Vi vil udforske og udfordre hvad design er, og sammen kan vi måske skabe en ny fremtid for design – vil du være med?

Praktisk

Vi har kun 50 pladser – så vær beredt, når vi snart åbner for tilmeldingen!
Campen kommer til at foregå på en hemmelig location tæt på Kolding – det eneste du skal gøre er at møde op på Ågade 10, 6000 Kolding, fredag d. 11. oktober kl. 15.00 – så sørger vi for resten.

KØB BILLETTEN HER!

MOVE// Designcamp er for alle designinteresserede studerende og dimittender i Kolding som vil have lidt mere end hvad studiet giver.

Da vi ønsker at favne alle interesserede vil campen som udgangspunkt foregå på engelsk, for ikke at ekskludere eventuelle udvekslingsstuderende.

Find mere information på vores facebook side  MOVE // Designcamp, hvor du også vil finde tilmeldingen.

Vi glæder os til at se dig på campen!

 

 

Detaljer

Start:
oktober 11
Slut:
oktober 13
Begivenhed Tags:
,

Arrangører

HAU – Netværksforeningen for designstudierne
MOVE//Design
DSR Designskolen Kolding

Sted

Vi mødes på:
Ågade 10
Kolding, 6000
+ Google Maps
Menu

Samarbejde med kursusvirksomheden MindRocket.dk

Vi arbejder sammen med mange forskelligartede virksomheder. Et af de måske mere specielle samarbejder vi har, er med kursusvirksomheden MindRocket. Årsagen til at vi kalder det specielt, er pga. det måske falder lidt ude for nummer i forhold til hvad vi normalt beskæftiger os med på designstudierne. MindRocket er ejet af marketingbureauet RiverOnline.dk og Jysk Fynske medier (Danmarks næst største mediehus, som bl.a. ejer JydskeVestkysten).

MindRocket byder ind med særlige kurser til vores medlemmer inden for onlinedisciplinen i Søgemaskineoptimering (SEO), Google Ads, Facebook annoncering og relaterede emner inden for digital markedsføring. Samarbejdet resulterer i, at vores medlemmer kan nyde godt at særlige kurser – specifikt konstrueret til HAU medlemmernes opgaver ude i erhvervslivet, hvor flere arbejder med fx sociale medier. Det betyder, at vores medlemmer har en grundlæggende all-around forståelse for nogle af de mekanismer som er centrale for en god online tilstedeværelse. Derfor, skal der opgraderes på ens digitale skills, så kan vi bestemt anbefale dig at kigge nærmere her.

En særlig tak

En særlig tak skal gå til Søren Borgstrøm, som er forhenværende kandidatstuderende på Syddansk Universitet. Til trods for, at han færdiggjorde sine studier i 2016, forsætter han med at hjælpe de frivillige kræfter på universitet med sin viden om det digitale område.

Søren har foruden at stå for vores samarbejde med MindRocket, afviklet kurser for vores medlemmer og stået for udviklingen af vores nuværende website i samarbejde med vores team af frivillige. Vi ved, at han bruger åndsvagt mange timer på den slags frivilligt arbejde, så at skrive et pænt ord om hans arbejde var det mindste vi kunne gøre!

Når Søren ellers ikke arbejder på andre folks ting (læs: vores), så ved vi at han sidder og brygger på sitet eget lille website i det smug, på sorenborgstrom.dk. Det handler meget om sociale medier, it-sikkerhed og generelle emner inden for det digitale område. Maybe worth a look-see?

Claus Rump fra MindRocket.dk

Claus Rump | Chef for MindRocket.dk
SEO Specialist

Billede af Søren Borgstrøm

Søren Borgstrøm | Adjunkt i E-handel ved Erhvervsakademi Aarhus
Kandidat i Webkommunikation (Cand.it)