Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

MOVE//Designcamp

oktober 11, 2019 - oktober 13, 2019

MOVE giver dig perspektiv på din egen designtænkning. Campen er for alle studerende og design tænkere, som vil udfordres. Vi søger efter nysgerrige tænkere, som er parat til at “move the world” sammen med os. Sammen med dig og andre design tænkere i Kolding, skal vi belyse hvordan vi kan samarbejde med vores forskellige færdigheder.

Designcamp

På selve campen vil du deltage i tre workshops, som rammesætter spørgsmålet how might we move – vi tænker stort!
Sammen skal vi undersøge og finde styrken i interaktionen mellem vores fagligheder. I samarbejde med USE studio har vi skabt en weekend hvor fokus er på sammenspillet mellem vores fysiske og mentale moves.

Når du tager hjem har du fået værktøjer, tankemønstre og tilgange til design, som du skal bruge til at forandre verden. Derefter er det din mission at løse verdenens små og store problemer. Vi har forhåbentlig moved you, og åbnede dine øjne for nye relationer, som du kan bruge i dine fremtidige studier, arbejde og liv.

Bevægelse

Ordet MOVE – bevæge på dansk – kan forstås på mange måde, og det er præcis det der gør ordet interessant for os. Disse forskellige tolkning er vores indgangsvinkel til designcampen – vi vil udforske ordet igennem dets tre betydninger:

Fysisk bevægelse – danse eller bare at gå
Blive bevæget – når vi bliver emotionelle
At flytte – nogen eller noget fra et sted til et andet.

Vi vil udforske og udfordre hvad design er, og sammen kan vi måske skabe en ny fremtid for design – vil du være med?

Praktisk

Vi har kun 50 pladser – så vær beredt, når vi snart åbner for tilmeldingen!
Campen kommer til at foregå på en hemmelig location tæt på Kolding – det eneste du skal gøre er at møde op på Ågade 10, 6000 Kolding, fredag d. 11. oktober kl. 15.00 – så sørger vi for resten.

KØB BILLETTEN HER!

MOVE// Designcamp er for alle designinteresserede studerende og dimittender i Kolding som vil have lidt mere end hvad studiet giver.

Da vi ønsker at favne alle interesserede vil campen som udgangspunkt foregå på engelsk, for ikke at ekskludere eventuelle udvekslingsstuderende.

Find mere information på vores facebook side  MOVE // Designcamp, hvor du også vil finde tilmeldingen.

Vi glæder os til at se dig på campen!

 

 

Detaljer

Start:
oktober 11, 2019
Slut:
oktober 13, 2019
Begivenhed Tags:
,

Arrangører

HAU – Netværksforeningen for designstudierne
MOVE//Design
DSR Designskolen Kolding

Sted

Vi mødes på:
Ågade 10
Kolding, 6000
+ Google Maps
Menu