Bare rolig, du er på den rigtige hjemmeside. Som du måske har bemærket, har vi givet websitet fået “a fresh coat of paint” og opgraderet lidt på teknikken bag.

Vi har længe været kede af en række begrænsninger vores tidligere hjemmeside havde og havde brug for at få bedre kontrol med sitets udformning og ønskede en hjemmeside der afspejlede .

Lidt om teknikken

Tidligere benyttede vi os af en “smart” platform kaldet for mono.

Smart hvis man vil lave en hurtig lille privat og ligegyldig blog. Elendig hvis man vil lidt mere.

I dag benytter vi os af WordPress platformen og et tema kaldet Impreza.

Nogle nye værktøjer, som vi ikke før har benyttet os af, er Google Analytics, Google Tag Manager og en række andre sporingsværktøjer, som vil hjælpe os med at blive klogere på jeres adfærd på websitet. Bare rolig, det er mest for at se om I bruger websitet og for at finde fejl og den slags. Vi misbruger ikke oplysningerne, eller sælger dem til tredjepart.

Vi har snydt lidt

Indrømmet, vi er designstuderende – ikke webudviklere. Derfor har vi arbejdet sammen med en ven af foreningen, som har lagt en masse arbejdstimer sammen med vores webteam.
I kender ham garanteret fra en rustur, eller som en af de “gamle” i Café Ubåden – det er selvfølgelig den gode Søren Borgstrøm, som vi også i ny og næ hiver ind til kurser om digital markedsføring.

Vi kan ikke takke ham nok for hjælpen og samarbejdet. Så her blot en opfordring, hvis du sidder med udfordringer og har brug for en at sparre med. En som kan sit håndværk og ved hvad han laver. – Tag fat i Søren, han kan sit kram.

Tak for hjælpen Søren!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fill out this field
Fill out this field
Indtast venligst en gyldig e-mailadresse.

Menu