Nye og spændende initiativer er sat i gang!

Vi vil i HAU gerne være med til at opbygge og støtte  et stærkt netværk mellem designstuderende på SDU og Designskolen i Kolding. Det har vi hidtil gjort gennem vores forskellige netværksarrangementer og kompetenceudviklingskurser. Vi har tidligere afholdt filmaftner i samarbejde med Designskolens fredagsbar Slottet, men vi tror også på, at der er potentiale for langt bredere samarbejde.

I den forbindelse har vi taget kontakt til nogle yderest ambitiøse og engagerede studerende fra Designskolen, som ligeledes er meget interesseret i at udbrede netværket uddannelserne imellem, da der her er stort potentiale for kompetence og vidensdeling, til gavn for alle parter.

HAU vil i fremtiden arbejde på bedre synlighed på Designskolen, og være at finde på Designskolen til åbent hus arrangementer, julemarked og studiestart. Derudover vil vi være med til at etablere en bedre kommunikation, for derved at få bedre kendskab og forståelse for behov og ønsker hos de studerende på Designskolen.

Følg med på facebook, her vil vi løbende lægge arrangementer op og dele indslag fra Designskolen.

Arrangementer i støbeskeen

Vi arbejder i øjeblikket sammen med vores repræsentanter fra Designskolen for at få arrangeret nogle spændende events, som er relevante for begge uddannelsesinstitutioner og som kan give anledning til netværksdannelse og vidensdeling mellem design studerende med forskellige uddannelsesbaggrund.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fill out this field
Fill out this field
Indtast venligst en gyldig e-mailadresse.

Menu