Samarbejde med EventAnne

Vi skød bestyrelsesåret 2019-2020 i gang med en eventplanlægningsworkshop med Anne Dalgaard bedre kendt som EventAnne.

EventAnne er uddannelset i oplevelsesledelse samt en CMM (Certified Meeting Manager), som er mødebranchens svar på en MBA. Hun er oplevelsesdesigner med 20 år på bagen, med massere erfaring med udvikling, design, planlægning og afholdelse af events. Her har hun været med til at planlægge alt fra studieture, til konferencer og arrangementer for kongehuset.

Eventplanlægningsworkshop

På vores workshop med EventAnne lærte deltagerne hvordan man designer events helt fra bunden, hvordan man skaber den bedste oplevelse og hvad man skal være opmærksom på i planlæggelse at sit event.

Workshoppen bød på en perfekt kombination mellem teori og praksis – hvor deltagerne fik mulighed for at arbejde hands-on med planlægning af events. Deltagerne fik nemlig muligheden for at medbringe ideer til deres eget event, som de i løbet af dagen fik hjælp til at planlægge og realisere.

Det særlige ved Annes tilgang er, at hun arbejder med events som oplevelser. For hvordan er man sikker på, at et event er en oplevelse og ikke bare underholding?

Det var en absolut positiv oplevelse med en interessant foredragsholder. En event, der var faglig relevant med god proces- og stukturlæring foruden fif og anekdokter til at spice op og gøre stoffet nærværende. God balance mellem input og hand-on. Tilmed hyggeligt og fint afviklet.

Det lå lige til det niveau jeg havde brug for. Da jeg har masser af erfaring med events, var der som sådan ikke noget jeg ikke vidste, men et nyt spark og inspiration var superfedt. Og så var det rigtig fedt at netværke med de andre Hau’er på en anden måde.

Hos EventAnne ved du, hvad du får! Og her er ”No magic required!”.

Det fik deltagerne ud af workshoppen:

  • En eksklusiv workshop med en professionel oplevelsesdesigner
  • Forståelse for oplevelsens 5 elementer inden for eventplanlægning
  • Praktisk hands-on erfaring med eventplanlægning
  • Nye perspektiver og feedback til deres egne events
  • Konkrete værktøjer og powerpoint fra dagen tilsendt direkte til indbakken.

Samarbejdspartnere

SDU logo
Trapholt logo
MindRocket logo
Menu