Samarbejde med EventAnne

Vi skød bestyrelsesåret 2019-2020 i gang med en eventplanlægningsworkshop med Anne Dalgaard bedre kendt som EventAnne.

EventAnne er uddannelset i oplevelsesledelse samt en CMM (Certified Meeting Manager), som er mødebranchens svar på en MBA. Hun er oplevelsesdesigner med 20 år på bagen, med massere erfaring med udvikling, design, planlægning og afholdelse af events. Her har hun været med til at planlægge alt fra studieture, til konferencer og arrangementer for kongehuset.

Eventplanlægningsworkshop

På vores workshop med EventAnne lærte deltagerne hvordan man designer events helt fra bunden, hvordan man skaber den bedste oplevelse og hvad man skal være opmærksom på i planlæggelse at sit event.

Workshoppen bød på en perfekt kombination mellem teori og praksis – hvor deltagerne fik mulighed for at arbejde hands-on med planlægning af events. Deltagerne fik nemlig muligheden for at medbringe ideer til deres eget event, som de i løbet af dagen fik hjælp til at planlægge og realisere.

Det særlige ved Annes tilgang er, at hun arbejder med events som oplevelser. For hvordan er man sikker på, at et event er en oplevelse og ikke bare underholding?

Det var en absolut positiv oplevelse med en interessant foredragsholder. En event, der var faglig relevant med god proces- og stukturlæring foruden fif og anekdokter til at spice op og gøre stoffet nærværende. God balance mellem input og hand-on. Tilmed hyggeligt og fint afviklet.

Det lå lige til det niveau jeg havde brug for. Da jeg har masser af erfaring med events, var der som sådan ikke noget jeg ikke vidste, men et nyt spark og inspiration var superfedt. Og så var det rigtig fedt at netværke med de andre Hau’er på en anden måde.

Hos EventAnne ved du, hvad du får! Og her er ”No magic required!”.

Det fik deltagerne ud af workshoppen:

  • En eksklusiv workshop med en professionel oplevelsesdesigner
  • Forståelse for oplevelsens 5 elementer inden for eventplanlægning
  • Praktisk hands-on erfaring med eventplanlægning
  • Nye perspektiver og feedback til deres egne events
  • Konkrete værktøjer og powerpoint fra dagen tilsendt direkte til indbakken.

Samarbejdspartnere

SDU logo
Trapholt logo
MindRocket logo
Menu

Samarbejde med kursusvirksomheden MindRocket.dk

Vi arbejder sammen med mange forskelligartede virksomheder. Et af de måske mere specielle samarbejder vi har, er med kursusvirksomheden MindRocket. Årsagen til at vi kalder det specielt, er pga. det måske falder lidt ude for nummer i forhold til hvad vi normalt beskæftiger os med på designstudierne. MindRocket er ejet af marketingbureauet RiverOnline.dk og Jysk Fynske medier (Danmarks næst største mediehus, som bl.a. ejer JydskeVestkysten).

MindRocket byder ind med særlige kurser til vores medlemmer inden for onlinedisciplinen i Søgemaskineoptimering (SEO), Google Ads, Facebook annoncering og relaterede emner inden for digital markedsføring. Samarbejdet resulterer i, at vores medlemmer kan nyde godt at særlige kurser – specifikt konstrueret til HAU medlemmernes opgaver ude i erhvervslivet, hvor flere arbejder med fx sociale medier. Det betyder, at vores medlemmer har en grundlæggende all-around forståelse for nogle af de mekanismer som er centrale for en god online tilstedeværelse. Derfor, skal der opgraderes på ens digitale skills, så kan vi bestemt anbefale dig at kigge nærmere her.

En særlig tak

En særlig tak skal gå til Søren Borgstrøm, som er forhenværende kandidatstuderende på Syddansk Universitet. Til trods for, at han færdiggjorde sine studier i 2016, forsætter han med at hjælpe de frivillige kræfter på universitet med sin viden om det digitale område.

Søren har foruden at stå for vores samarbejde med MindRocket, afviklet kurser for vores medlemmer og stået for udviklingen af vores nuværende website i samarbejde med vores team af frivillige. Vi ved, at han bruger åndsvagt mange timer på den slags frivilligt arbejde, så at skrive et pænt ord om hans arbejde var det mindste vi kunne gøre!

Når Søren ellers ikke arbejder på andre folks ting (læs: vores), så ved vi at han sidder og brygger på sitet eget lille website i det smug, på sorenborgstrom.dk. Det handler meget om sociale medier, it-sikkerhed og generelle emner inden for det digitale område. Maybe worth a look-see?

Claus Rump fra MindRocket.dk

Claus Rump | Chef for MindRocket.dk
SEO Specialist

Billede af Søren Borgstrøm

Søren Borgstrøm | Adjunkt i E-handel ved Erhvervsakademi Aarhus
Kandidat i Webkommunikation (Cand.it)