Samarbejde med Handmade Home

Vi har i HAU haft stor glæde af vores keramikkurser i samarbejde med Handmade Home. Handmade Home er en lille fin butik og værksted beliggende i hjertet af Kolding. I butikken og på deres webshop finder du de fine og finurlige keramikobjekter lavet af kunsthåndværkerne Janni Godtliebsen og Lova Nyblom.

Vores kurser, som har tradition for at finde sted i efteråret, er en oplagt mulighed for at få lavet hjemmelavede julegave. Det er lige ledes her man som designinteresserede kan få tilfredsstillet lysten til den håndværksmæssige kreativitet, som man ikke altid får på studiet.

Keramikkurserne er en gentagende succes, som altid bliver udsolgt på rekordtid. Skal du være sikret en plads på vores næste keramikkursus, gør du derfor klogt i at følge med på HAU’s facebook-side for kommende events.

– Det er et kig værd!

Handmade Home sætter rammerne for netværk over leret, mens der skabes smukke kreationer i keramik.

Samarbejdspartnere

SDU logo
Trapholt logo
MindRocket logo
Menu

Samarbejde med kursusvirksomheden MindRocket.dk

Vi arbejder sammen med mange forskelligartede virksomheder. Et af de måske mere specielle samarbejder vi har, er med kursusvirksomheden MindRocket. Årsagen til at vi kalder det specielt, er pga. det måske falder lidt ude for nummer i forhold til hvad vi normalt beskæftiger os med på designstudierne. MindRocket er ejet af marketingbureauet RiverOnline.dk og Jysk Fynske medier (Danmarks næst største mediehus, som bl.a. ejer JydskeVestkysten).

MindRocket byder ind med særlige kurser til vores medlemmer inden for onlinedisciplinen i Søgemaskineoptimering (SEO), Google Ads, Facebook annoncering og relaterede emner inden for digital markedsføring. Samarbejdet resulterer i, at vores medlemmer kan nyde godt at særlige kurser – specifikt konstrueret til HAU medlemmernes opgaver ude i erhvervslivet, hvor flere arbejder med fx sociale medier. Det betyder, at vores medlemmer har en grundlæggende all-around forståelse for nogle af de mekanismer som er centrale for en god online tilstedeværelse. Derfor, skal der opgraderes på ens digitale skills, så kan vi bestemt anbefale dig at kigge nærmere her.

En særlig tak

En særlig tak skal gå til Søren Borgstrøm, som er forhenværende kandidatstuderende på Syddansk Universitet. Til trods for, at han færdiggjorde sine studier i 2016, forsætter han med at hjælpe de frivillige kræfter på universitet med sin viden om det digitale område.

Søren har foruden at stå for vores samarbejde med MindRocket, afviklet kurser for vores medlemmer og stået for udviklingen af vores nuværende website i samarbejde med vores team af frivillige. Vi ved, at han bruger åndsvagt mange timer på den slags frivilligt arbejde, så at skrive et pænt ord om hans arbejde var det mindste vi kunne gøre!

Når Søren ellers ikke arbejder på andre folks ting (læs: vores), så ved vi at han sidder og brygger på sitet eget lille website i det smug, på sorenborgstrom.dk. Det handler meget om sociale medier, it-sikkerhed og generelle emner inden for det digitale område. Maybe worth a look-see?

Claus Rump fra MindRocket.dk

Claus Rump | Chef for MindRocket.dk
SEO Specialist

Billede af Søren Borgstrøm

Søren Borgstrøm | Adjunkt i E-handel ved Erhvervsakademi Aarhus
Kandidat i Webkommunikation (Cand.it)