Tillykke til HAU’s Nye bestyrelse

HAU generalforsamling 2019

Som traditionen foreskriver, blev det endnu engang blevet tid til HAU’s generalforsamling, hvor vi foruden at sikre foreningens fremtid, i år havde valgt at sætte fokus på emnet bæredygtig mode og de mange muligheder og udfordringer, der findes heri.
Det blev en skøn aften med et spændende oplæg og paneldebat, efterfulgt at lækker aftensmad så deltagerne var klar til aftens højdepunkt – valg af HAU’s nye bestyrelse 2019-2020.

Paneldebat om bæredygtig mode

Første del af generalforsamlingen bestod der for af et fagligt oplæg af canadiske Katrina Sark som er forsker og grundlægger af Canadian Fashion Scholars network. Oplægget udgjorde startsskudet til en paneldebat, hvor forskellige relevante (og super seje) mennesker diskuterede nogle af de væsentligste problemstillinger indenfor emnet.

Til paneldebatten havde vi inviteret Tanja Gotthardsen som er selvstændig bæredygtighedsformidler, konsulent og blogger, som arbejder i spændingsfeltet mellem grønne virksomheder og forbrugeren. Vores anden paneldeltager var designfaglig projektleder Maria Vase, som i det daglige arbejder hos design- og rådgivningsvirksomheden Worldperfect, som er specialiseret i bæredygtighed og cirkulær økonomi. Til sidst havde vi desuden inviteret designer Morten Underbjerg, som er grundlægger af det bæredygtige modebrand Le Pirol med.
Med deres forskellige baggrunde gav det en sprudlende debat med spændende perspektiver på fremtiden for den bæredygtige modeindustri.

HAU’s nye formand

Generalforsamlingen valgte i år Vinnie Ørgaard Hansen som formand for foreningen. Vinnie har været med i HAU’s bestyrrelse de sidste 4 år og er absolut en af de gamle kendinge i foreningen. Vinnie har tidligere påtaget sig ansvaret som kasser, haft ansvaret for medlemmer og som næstformand, som alle må siges at være nogle af de større ansvarsposter i HAU. Hun er nu klar til at tage det fulde ansvar som formand foreningen. Det er super sejt og vi ønsker hende stort tillykke!

HAU’s bestyrelse 2019-2020

HAU’s suppleanter 2019-2020

STORT TILLYKKE!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fill out this field
Fill out this field
Indtast venligst en gyldig e-mailadresse.

Menu

Samarbejde med kursusvirksomheden MindRocket.dk

Vi arbejder sammen med mange forskelligartede virksomheder. Et af de måske mere specielle samarbejder vi har, er med kursusvirksomheden MindRocket. Årsagen til at vi kalder det specielt, er pga. det måske falder lidt ude for nummer i forhold til hvad vi normalt beskæftiger os med på designstudierne. MindRocket er ejet af marketingbureauet RiverOnline.dk og Jysk Fynske medier (Danmarks næst største mediehus, som bl.a. ejer JydskeVestkysten).

MindRocket byder ind med særlige kurser til vores medlemmer inden for onlinedisciplinen i Søgemaskineoptimering (SEO), Google Ads, Facebook annoncering og relaterede emner inden for digital markedsføring. Samarbejdet resulterer i, at vores medlemmer kan nyde godt at særlige kurser – specifikt konstrueret til HAU medlemmernes opgaver ude i erhvervslivet, hvor flere arbejder med fx sociale medier. Det betyder, at vores medlemmer har en grundlæggende all-around forståelse for nogle af de mekanismer som er centrale for en god online tilstedeværelse. Derfor, skal der opgraderes på ens digitale skills, så kan vi bestemt anbefale dig at kigge nærmere her.

En særlig tak

En særlig tak skal gå til Søren Borgstrøm, som er forhenværende kandidatstuderende på Syddansk Universitet. Til trods for, at han færdiggjorde sine studier i 2016, forsætter han med at hjælpe de frivillige kræfter på universitet med sin viden om det digitale område.

Søren har foruden at stå for vores samarbejde med MindRocket, afviklet kurser for vores medlemmer og stået for udviklingen af vores nuværende website i samarbejde med vores team af frivillige. Vi ved, at han bruger åndsvagt mange timer på den slags frivilligt arbejde, så at skrive et pænt ord om hans arbejde var det mindste vi kunne gøre!

Når Søren ellers ikke arbejder på andre folks ting (læs: vores), så ved vi at han sidder og brygger på sitet eget lille website i det smug, på sorenborgstrom.dk. Det handler meget om sociale medier, it-sikkerhed og generelle emner inden for det digitale område. Maybe worth a look-see?

Claus Rump fra MindRocket.dk

Claus Rump | Chef for MindRocket.dk
SEO Specialist

Billede af Søren Borgstrøm

Søren Borgstrøm | Adjunkt i E-handel ved Erhvervsakademi Aarhus
Kandidat i Webkommunikation (Cand.it)