Tillykke til HAU’s Nye bestyrelse

HAU generalforsamling 2019

Som traditionen foreskriver, blev det endnu engang blevet tid til HAU’s generalforsamling, hvor vi foruden at sikre foreningens fremtid, i år havde valgt at sætte fokus på emnet bæredygtig mode og de mange muligheder og udfordringer, der findes heri.
Det blev en skøn aften med et spændende oplæg og paneldebat, efterfulgt at lækker aftensmad så deltagerne var klar til aftens højdepunkt – valg af HAU’s nye bestyrelse 2019-2020.

Paneldebat om bæredygtig mode

Første del af generalforsamlingen bestod der for af et fagligt oplæg af canadiske Katrina Sark som er forsker og grundlægger af Canadian Fashion Scholars network. Oplægget udgjorde startsskudet til en paneldebat, hvor forskellige relevante (og super seje) mennesker diskuterede nogle af de væsentligste problemstillinger indenfor emnet.

Til paneldebatten havde vi inviteret Tanja Gotthardsen som er selvstændig bæredygtighedsformidler, konsulent og blogger, som arbejder i spændingsfeltet mellem grønne virksomheder og forbrugeren. Vores anden paneldeltager var designfaglig projektleder Maria Vase, som i det daglige arbejder hos design- og rådgivningsvirksomheden Worldperfect, som er specialiseret i bæredygtighed og cirkulær økonomi. Til sidst havde vi desuden inviteret designer Morten Underbjerg, som er grundlægger af det bæredygtige modebrand Le Pirol med.
Med deres forskellige baggrunde gav det en sprudlende debat med spændende perspektiver på fremtiden for den bæredygtige modeindustri.

HAU’s nye formand

Generalforsamlingen valgte i år Vinnie Ørgaard Hansen som formand for foreningen. Vinnie har været med i HAU’s bestyrrelse de sidste 4 år og er absolut en af de gamle kendinge i foreningen. Vinnie har tidligere påtaget sig ansvaret som kasser, haft ansvaret for medlemmer og som næstformand, som alle må siges at være nogle af de større ansvarsposter i HAU. Hun er nu klar til at tage det fulde ansvar som formand foreningen. Det er super sejt og vi ønsker hende stort tillykke!

HAU’s bestyrelse 2019-2020

HAU’s suppleanter 2019-2020

STORT TILLYKKE!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fill out this field
Fill out this field
Indtast venligst en gyldig e-mailadresse.

Menu