Virtuel workshop med fokus på egne kompetencer

Til trods for coronakrisen kunne HAU tilbyde sine medlemmer en lærerig kompetenceworkshop i virtuelt format

Den 23. april i år afholdte HAU en kompetenceworkshop i samarbejde med karrierevejleder Stine Kaldahl Pilsmark – en workshop, som i første omgang skulle have foregået på traditionel vis med fysisk fremmøde. Som alle andre, der også planlægger fysiske arrangementer, måtte vi i HAU sadle om og overføre workshoppen til et online format, hvilket viste sig at være en stor succes.

Med Stine som facilitator lagde hun i workshoppen op til, at de deltagende selv måtte finde frem til egne kompetencer for at kunne blive klogere på disse. Dette blev gjort i mindre virtuelle grupper, hvor man sammen kunne reflektere over designstuderendes kompetencer.

Workshoppen havde særligt fokus på akademiske kompetencer – både det at kunne spotte en kompetence, hvor kompetencen kan bruges, og sidst, men ikke mindst, hvordan disse giver værdi for arbejdspladser.

Vi håber at kunne tilbyde vores medlemmer flere lignende workshops, hvor der er mulighed for at fokusere på en af de andre kompetenceområder, fx personlige kompetencer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fill out this field
Fill out this field
Indtast venligst en gyldig e-mailadresse.

Menu