Webinar og networking omkring grøn omstilling

Til arrangementet HAU x Grøn omstilling blev der både debateret, diskuteret og netværket omkring bæredygtighed, og hvordan man strategisk kan implementere grøn omstilling som et forretningspotentiale fremfor filantropi

HAU har for anden gang afholdt et virtuelt arrangement – denne gang i samarbejde med Frank Engelbrecht, projektleder i cirkulær økonomi, fra Lifestyle & Design Cluster. Webinaret HAU x Grøn omstilling gjorde deltagerne klogere på, hvad bæredygtighed, grøn omstilling og cirkulær økonomi indebærer, og hvordan man strategisk fremfor filantropisk kan arbejde med disse samt FN’s Verdensmål i virksomheder. Deltagerne blev i denne sammenhæng både introduceret for konkrete eksempler på grøn omstilling i forskellige virksomheder samt konkrete designmetoder og værktøjer til selv at give sig i kast med grøn omstilling.

Foruden det spændende oplæg, Frank havde forberedt, fik deltagerne mulighed for at netværke om og diskutere, hvilke grønne designopgaver de kunne se sig selv løse, hvordan det kunne indgå i et cirkulært loop med forretningspotentiale og hvordan løsningen hænger sammen med FN’s Verdensmål.

Arrangementet har ført til et spændende samarbejde med Lifestyle & Design Cluster, hvorfor vi ser frem til at kunne tilbyde vores medlemmer fremtidige spændende arrangementer i samarbejde med dem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fill out this field
Fill out this field
Indtast venligst en gyldig e-mailadresse.

Menu