Bliv medlem af HAU

Et fællesskab der er til at føle på!

Med et medlemskab af HAU, bliver du en del af de mest dedikerede designstuderende og dimittender fra Koldings designuddannelser. I HAU planlægger afholder forskellige netværksarrangementer og kompetenceudviklingskurser om alt det man ikke lærer på uddannelserne.

Derudover samarbejder vi med designvirksomheder og store danske kulturinstitutioner. På den måde, kan vi tilbyde dig særlige aftaler. Jo flere vi er, jo mere kan vi sammen.

Vi skaber et værdifuldt netværk, som potentielt kan være guld værd, den dag du skal ud og søge dit første voksenjob efter studiet. Langt de fleste, får nemlig deres første job igennem netværk  – Især inden for designfeltet. Det er altid godt at kende nogen som kender nogen.

Vi klæder dig på, i form af kompetenceudviklende kurser og netværks events, så du er klar til erhvervslivet med et stærkt designnetværk i ryggen.

Velkommen til HAU.

Medlemsfordele i HAU

Bredt designnetværk

Styrk dit professionelle netværk med et medlemskab i HAU.

Adgang til eksklusive events

Vi afholder løbende særlige events som vores medlemmer kan deltage i.

Kompetenceudvikling

Vi afholder løbende kurser til vores medlemmer, som kan styrke dig til erhvervslivet.

Nyhedsbrev

Vi holder dig opdateret via vores nyhedsbrev.

Den nyeste designviden

Vi holder fingeren på pulsen, sådan at du altid er up to date på udvikling i branchen!

HAU Member’s Club

HAU Members’ Club er en eksklusiv Facebook-gruppe for medlemmer af foreningen. Gruppen fungerer som et lukket forum, hvor vi kan dele, debattere og dele det vi har tilfælles – Design.

Her er det vores håb, at vores medlemmer vil være med til, at skabe et forum for dialog om både faglige emner og sociale muligheder.

– Har du fundet en god artikel, bog, blogindlæg eller arrangement – så del det endelig videre.

– Har du brug for flere perspektiver på en teori eller begreb – så spørg!

– Har du skrevet en brandgod opgave som vi andre kan blive klogere af at læse.

Samtidig opfordrer vi til, at du også selv linker til spændende jobopslag eller giver lyd hvis du selv mangler et job eller praktikmulighed.

Pris for øvrige medlemmer
200 kr.pr. år
  • Ekslusive netværksevents
  • Kompetenceudviklingskurser
  • Adgang til HAU Member's Club
Hvem kan være med?
HAU er for alle med en interesse for design og foreningen optager medlemmer som tilslutter sig foreningens formål om at:
1. Stimulere og udvikle interessen for designstudierne
2. Bidrage til den professionelle, faglige og sociale netværksdannelse blandt studerende, kandidater og undervisere fra designuddannelserne
Udbrede kendskabet til designstudier og designuddannelserne
Designevents
Vores mål er at fremme viden, kompetencer og færdigheder indenfor designfeltet. Derfor tilbyder vi vores medlemmer en række forskellige kompetenceudviklende kurser, designtalks, designquiz og meget mere.

KnowHAU
HAUbar

Se begivenhederne her!

OPBEVARING AF PERSONDATA

Ved indmeldelse accepterer du, at HAU opbevarer dine medlemsinformationer samt, at vi mailer dig vores nyhedsbrev. Ingen trediepart får adgang til oplysningerne og ved udmeldelse, slettes alle oplysningerne om dig.

Det er kun kassereren, formanden samt den ansvarlige for udsendelse af nyhedsbreve, der har adgang til medlemsoplysninger.

Se mere om vores behandling af persondata under vores Datapolitik.

Menu

Samarbejde med kursusvirksomheden MindRocket.dk

Vi arbejder sammen med mange forskelligartede virksomheder. Et af de måske mere specielle samarbejder vi har, er med kursusvirksomheden MindRocket. Årsagen til at vi kalder det specielt, er pga. det måske falder lidt ude for nummer i forhold til hvad vi normalt beskæftiger os med på designstudierne. MindRocket er ejet af marketingbureauet RiverOnline.dk og Jysk Fynske medier (Danmarks næst største mediehus, som bl.a. ejer JydskeVestkysten).

MindRocket byder ind med særlige kurser til vores medlemmer inden for onlinedisciplinen i Søgemaskineoptimering (SEO), Google Ads, Facebook annoncering og relaterede emner inden for digital markedsføring. Samarbejdet resulterer i, at vores medlemmer kan nyde godt at særlige kurser – specifikt konstrueret til HAU medlemmernes opgaver ude i erhvervslivet, hvor flere arbejder med fx sociale medier. Det betyder, at vores medlemmer har en grundlæggende all-around forståelse for nogle af de mekanismer som er centrale for en god online tilstedeværelse. Derfor, skal der opgraderes på ens digitale skills, så kan vi bestemt anbefale dig at kigge nærmere her.

En særlig tak

En særlig tak skal gå til Søren Borgstrøm, som er forhenværende kandidatstuderende på Syddansk Universitet. Til trods for, at han færdiggjorde sine studier i 2016, forsætter han med at hjælpe de frivillige kræfter på universitet med sin viden om det digitale område.

Søren har foruden at stå for vores samarbejde med MindRocket, afviklet kurser for vores medlemmer og stået for udviklingen af vores nuværende website i samarbejde med vores team af frivillige. Vi ved, at han bruger åndsvagt mange timer på den slags frivilligt arbejde, så at skrive et pænt ord om hans arbejde var det mindste vi kunne gøre!

Når Søren ellers ikke arbejder på andre folks ting (læs: vores), så ved vi at han sidder og brygger på sitet eget lille website i det smug, på sorenborgstrom.dk. Det handler meget om sociale medier, it-sikkerhed og generelle emner inden for det digitale område. Maybe worth a look-see?

Claus Rump fra MindRocket.dk

Claus Rump | Chef for MindRocket.dk
SEO Specialist

Billede af Søren Borgstrøm

Søren Borgstrøm | Adjunkt i E-handel ved Erhvervsakademi Aarhus
Kandidat i Webkommunikation (Cand.it)