Samarbejde med Tobbers

Kaffe-tørstig, sulten eller lyst til et slag kort? Så er Tobbers stedet.

Tobbers består af både en kaffebar og madbar, placeret centralt i Kolding, som danner rum for mange hyggelige stunder, unge som gamle. De har dannet en hjemlig og afslappet atmosfære, som mange holder af at nyde et stykke hjemmelavet kage i.

Tobbers tilbyder et varieret udbud af en masse lækre produkter, der alle har afsæt i lokale aktører og til en meget overkommelige pris og så bliver man altid mødt m,ed et smil af deres personale!

I HAU er samarbejdet med Tobbers et vi er utrolig glade for. Ikke nok med de levere den lækreste mad til vores bestyrelsesmøder, har vi også hos Tobbers haft succes med at afholde Kahoot-quiz, design-edition – naturligvis. Vi ser frem til mange flere HAUbar arrangementer i samarbejde med Tobbers.

Følg Tobbers på Facebook og hold dig opdateret på Tobbers altid sjove og anderledes arrangementer!

Vidste du at ….

  • Tobbers er eget af parret Torben og Charlotte Pipenbring
  • Tobbers blev kåret som ”Byens Bedste Arbejdsplads” af Ugeaviseni 2017
  • Tobbers laver cheesecake på bestilling, med et udvalg på 60 forskellige!
  • Tobbers afholder en masse sjove og anderledes arrangementer
  • Det dyreste på deres menukort koster 65 kr.!
Menu

Samarbejde med kursusvirksomheden MindRocket.dk

Vi arbejder sammen med mange forskelligartede virksomheder. Et af de måske mere specielle samarbejder vi har, er med kursusvirksomheden MindRocket. Årsagen til at vi kalder det specielt, er pga. det måske falder lidt ude for nummer i forhold til hvad vi normalt beskæftiger os med på designstudierne. MindRocket er ejet af marketingbureauet RiverOnline.dk og Jysk Fynske medier (Danmarks næst største mediehus, som bl.a. ejer JydskeVestkysten).

MindRocket byder ind med særlige kurser til vores medlemmer inden for onlinedisciplinen i Søgemaskineoptimering (SEO), Google Ads, Facebook annoncering og relaterede emner inden for digital markedsføring. Samarbejdet resulterer i, at vores medlemmer kan nyde godt at særlige kurser – specifikt konstrueret til HAU medlemmernes opgaver ude i erhvervslivet, hvor flere arbejder med fx sociale medier. Det betyder, at vores medlemmer har en grundlæggende all-around forståelse for nogle af de mekanismer som er centrale for en god online tilstedeværelse. Derfor, skal der opgraderes på ens digitale skills, så kan vi bestemt anbefale dig at kigge nærmere her.

En særlig tak

En særlig tak skal gå til Søren Borgstrøm, som er forhenværende kandidatstuderende på Syddansk Universitet. Til trods for, at han færdiggjorde sine studier i 2016, forsætter han med at hjælpe de frivillige kræfter på universitet med sin viden om det digitale område.

Søren har foruden at stå for vores samarbejde med MindRocket, afviklet kurser for vores medlemmer og stået for udviklingen af vores nuværende website i samarbejde med vores team af frivillige. Vi ved, at han bruger åndsvagt mange timer på den slags frivilligt arbejde, så at skrive et pænt ord om hans arbejde var det mindste vi kunne gøre!

Når Søren ellers ikke arbejder på andre folks ting (læs: vores), så ved vi at han sidder og brygger på sitet eget lille website i det smug, på sorenborgstrom.dk. Det handler meget om sociale medier, it-sikkerhed og generelle emner inden for det digitale område. Maybe worth a look-see?

Claus Rump fra MindRocket.dk

Claus Rump | Chef for MindRocket.dk
SEO Specialist

Billede af Søren Borgstrøm

Søren Borgstrøm | Adjunkt i E-handel ved Erhvervsakademi Aarhus
Kandidat i Webkommunikation (Cand.it)